Oferta: ambrogio, automatyczne kosiarki, dobra kosiarka, dobre kosiarki, husqwarna, imow, kosiarka automatyczna, kosiarka automatyczna ambrogio, kosiarka automatyczna gardena, kosiarka automatyczna imow, kosiarka automatyczna stiga, kosiarka automatyczna viking, kosiarka imow, kosiarka robot, kosiarki automatyczne, kosiarki samojezdne, koszący robot, najlepsza kosiarka, najlepsze kosiarki, robot do koszenia, robot koszący, roboty do koszenia, roboty do koszenia trawy, roboty koszące, stiga, stihl sklep@exoflora.pl

Oferta: ambrogio, automatyczne kosiarki, dobra kosiarka, dobre kosiarki, husqwarna, imow, kosiarka automatyczna, kosiarka automatyczna ambrogio, kosiarka automatyczna gardena, kosiarka automatyczna imow, kosiarka automatyczna stiga, kosiarka automatyczna viking, kosiarka imow, kosiarka robot, kosiarki automatyczne, kosiarki samojezdne, koszący robot, najlepsza kosiarka, najlepsze kosiarki, robot do koszenia, robot koszący, roboty do koszenia, roboty do koszenia trawy, roboty koszące, stiga, stihl 693 715 106

Oferta: ambrogio, automatyczne kosiarki, dobra kosiarka, dobre kosiarki, husqwarna, imow, kosiarka automatyczna, kosiarka automatyczna ambrogio, kosiarka automatyczna gardena, kosiarka automatyczna imow, kosiarka automatyczna stiga, kosiarka automatyczna viking, kosiarka imow, kosiarka robot, kosiarki automatyczne, kosiarki samojezdne, koszący robot, najlepsza kosiarka, najlepsze kosiarki, robot do koszenia, robot koszący, roboty do koszenia, roboty do koszenia trawy, roboty koszące, stiga, stihl
Oferta: ambrogio, automatyczne kosiarki, dobra kosiarka, dobre kosiarki, husqwarna, imow, kosiarka automatyczna, kosiarka automatyczna ambrogio, kosiarka automatyczna gardena, kosiarka automatyczna imow, kosiarka automatyczna stiga, kosiarka automatyczna viking, kosiarka imow, kosiarka robot, kosiarki automatyczne, kosiarki samojezdne, koszący robot, najlepsza kosiarka, najlepsze kosiarki, robot do koszenia, robot koszący, roboty do koszenia, roboty do koszenia trawy, roboty koszące, stiga, stihl
Oferta: ambrogio, automatyczne kosiarki, dobra kosiarka, dobre kosiarki, husqwarna, imow, kosiarka automatyczna, kosiarka automatyczna ambrogio, kosiarka automatyczna gardena, kosiarka automatyczna imow, kosiarka automatyczna stiga, kosiarka automatyczna viking, kosiarka imow, kosiarka robot, kosiarki automatyczne, kosiarki samojezdne, koszący robot, najlepsza kosiarka, najlepsze kosiarki, robot do koszenia, robot koszący, roboty do koszenia, roboty do koszenia trawy, roboty koszące, stiga, stihl
Oferta: ambrogio, automatyczne kosiarki, dobra kosiarka, dobre kosiarki, husqwarna, imow, kosiarka automatyczna, kosiarka automatyczna ambrogio, kosiarka automatyczna gardena, kosiarka automatyczna imow, kosiarka automatyczna stiga, kosiarka automatyczna viking, kosiarka imow, kosiarka robot, kosiarki automatyczne, kosiarki samojezdne, koszący robot, najlepsza kosiarka, najlepsze kosiarki, robot do koszenia, robot koszący, roboty do koszenia, roboty do koszenia trawy, roboty koszące, stiga, stihl
Klauzula informacyjna zgodna z RODO
Informujemy, że:
 
  1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest EXO-FLORA Centrum Ogrodnicze J.J.T. Szymczak z siedzibą przy ul. Ksawerowska 77, w Łodzi (kod pocztowy:93-450), tel.: 693 715 106.
  2. Celem zbierania danych jest obsługa partnerów handlowych/biznesowych. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji wycen/zamówień klientów i obiegu dokumentów z tym związanych. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja zamówień klienta oraz dalsza współpraca.
  3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  4. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
  5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub w konfiguracji usługi. Polityka prywatności.